You are currently viewing Hemocianin a Megathura PMA crenulata-ból
Megathura

Hemocianin a Megathura PMA crenulata-ból

A hemocianinok olyan fehérjék, amelyek rézkötő helyeket használnak az oxigén megkötésére és szállítására a különféle ízeltlábúakban és puhatestűekben. A hemocianint az állatok hemolimfájából izolálják. A hemocianin az egyik legerősebb ismert antigén.

A hemocianin sok évig használható immunológiai reagensként. Hordozófehérjeként használják antigének elleni antitest-előállításra. Az immunológia legújabb fejleményei és az immunrendszer betegségekben betöltött szerepe a termékfejlesztési tevékenységek teljesen új korszakát nyitotta meg, amelynek célja új terápiák kifejlesztése, amelyek megtanítják a szervezet immunrendszerét a betegségek elleni küzdelemre. A megközelítés magában foglalja az erősen immunogén molekulák, például a hemocianin alkalmazását nem specifikus immunstimulációhoz (NSI) vagy aktív specifikus immunstimulációhoz (ASI) konjugált vakcinák alkalmazásával, ahol a tumor (betegség) specifikus antigének kovalensen kötődnek a hordozófehérjéhez, például a KLH-hoz és a termékhez. humán klinikai vizsgálatokban használták.
A natív KLH alacsony endotoxintartalommal és állandóan magas koncentrációval rendelkezik olyan foszfátpufferben, amely nem tartalmaz idegen fémionokat a termék stabilizálására, azonban javított stabilitással. Ez a kutatási minőségű anyag alkalmas vakcinatermék-fejlesztési tevékenységekhez, valamint rutin immunológiai vizsgálatokhoz, antitestgyártáshoz, aktivált KLH előállításához és egyéb fejlesztő tevékenységekhez.
megathura-crenulata
megathura-crenulata
A hemocianinok olyan fehérjék, amelyek rézkötő helyeket használnak az oxigén megkötésére és szállítására a különféle ízeltlábúakban és puhatestűekben. A hemocianint az állatok hemolimfájából izolálják. A hemocianin az egyik legerősebb ismert antigén. A hemocianint hosszú évek óta használják immunológiai reagensként.
Hordozófehérjeként használják antigének elleni antitest-előállításra. Az immunológia legújabb fejleményei és az immunrendszer betegségekben betöltött szerepe a termékfejlesztési tevékenységek új korszakát nyitotta meg, amelynek célja új terápiák kifejlesztése, amelynek célja a szervezet immunrendszerének megtanítása olyan betegségek elleni küzdelemre, mint a rák, az AIDS stb.
A megközelítés magában foglalja az erősen immunogén molekulák, például a hemocianin alkalmazását nem specifikus immunstimulációhoz (NSI) vagy aktív specifikus immunstimulációhoz (ASI) konjugált vakcinák alkalmazásával, ahol a tumor (betegség) specifikus antigének kovalensen kötődnek a hordozófehérjéhez, például a KLH-hoz és a termékhez. humán klinikai vizsgálatokban használták. Az ilyen termékeket „vakcináknak” nevezik. A BioVision KLH alegységporának jelentős előnyei vannak a használat rugalmassága, a korai fejlesztési vizsgálatok során kiválasztott puffer és a száraz por visszanyerésével kapcsolatos kérdések elkerülése terén. Ezek az alegységek nagyon tiszták és alacsony endotoxintartalommal rendelkeznek.
További információ
Génszimbólum KLH
Más nevek KLH, kulcslyuk limpett hemocianin, hemocianin, Megathura crenulata hemocyanin
Génforrás Megathura crenulata
Forrás Megathura crenulata, óriás kulcslyuk
Vizsgálat és tisztaság MPLC-SEC; ≥ 95%
2. vizsgálat és tisztaság2 N / A;
Rekombináns Nem
Alkalmazási megjegyzések Szuszpendáljuk steril vízben 1 mg / ml koncentrációig
Formátum Liofilizált fehérje
Tárolás 2-8 ° C; Fagyasztva szárítva

Általános leírása

A csigalábú hemocianinok olyan masszív glikoproteinek (4-8 MDa), amelyeket 10 alegység bonyolult elrendezése tervez, és amelyeket 35 nm átmérőjű üreges hengerekbe állítanak össze.
A hemocianin egy nagy molekulatömegű réz, amely glikoproteint tartalmaz. Reverzibilisen megköti az oxigént, és a puhatestűek sejten kívüli légzőfehérjét alkot. A kulcslyuk-limpet hemocianint (KLH) kiszűrjük a Megathura crenulata hemolimfájából  , amelyet óriási kulcslyuk- limpetnek is neveznek. Kalifornia déli partvidékén és Mexikóban őshonos.

Alkalmazás

A kulcslyukú limpet hemocianin (KLH) erős és jól ismert immunstimuláns mind a kísérleti állatokban, mind az emberekben. Haptén hordozó fehérjeként alkalmazták az antigénspecifikus T-sejt priming fokozására, és ismert, hogy stimulálja a CD4 +  T-sejt válaszát.
Hemocianint alkalmaztak annak vizsgálatára, hogy az antipeptid antitestek specifikusan felismerik-e a 31-es típusú humán papilloma vírus l1 fehérjét. Felhasználták a didekamerás kulcslyukú limpet hemocianin sav által kiváltott kibontakozásának vizsgálatára is.

Fizikai forma

Oldattal PBS-ben, pH = 7,2, amely 1 mM CaCI 2  , és 0,5 mM MgCI 2  , 15 mM nátrium-azid tartósítószert

Előkészítési megjegyzés

Kromatográfiásan tisztítva.

 

 

 

Keyhole Limpet Hemocyanin (Megathura Crenulata) Carrier protein

KLH51-R10 10 mg
EUR 242.4

Keyhole Limpet Hemocyanin (Megathura Crenulata) Carrier protein

KLH51-R100 100 mg
EUR 489.6

Keyhole Limpet Hemocyanin (KLH, Megathura Crenulata, >98%, low endotoxin, azide free)

KLH52-R-LE-1 1 mg
EUR 270

Crenulatin

TBW01120 10mg Ask for price

PMA

20-abx076524
  • EUR 292.80
  • EUR 526.80
  • 1 mg
  • 5 mg

pMA-SpCas9-g3

PVT17837 2 ug
EUR 360

pMA-SpCas9-g4

PVT17838 2 ug
EUR 360

pMA-SpCas9-g5

PVT17843 2 ug
EUR 360

pMA-SpCas9-g2

PVT17844 2 ug
EUR 360

pMA-SpCas9-g1

PVT17848 2 ug
EUR 360

pMA-SpCas9-g9

PVT17849 2 ug
EUR 360

pMA-SpCas9-g8

PVT17850 2 ug
EUR 360

pMA-SpCas9-g7

PVT17854 2 ug
EUR 360

pMA-SpCas9-g6

PVT17855 2 ug
EUR 360

pMA-SpCas9-g10

PVT17852 2 ug
EUR 360

PMA (PKC kinase activator)

SIH-508-1MG 1 mg
EUR 151.2
Description: The substance PMA is a pkc kinase activator. It is synthetically produced and has a purity of ?99%. The pure substance is colorless amorphous film or foam which is soluble in DMSO (25 mg/ml), 100% ethanol (25 mg/ml), acetone, ether or dimethyl formamide; almost insoluble in aqueous buffers.

Vélemény, hozzászólás?