You are currently viewing Növénykonzerváló keverék (PPM), növényi sejt technológia
vemurafenib-free-base

Növénykonzerváló keverék (PPM), növényi sejt technológia

Mi a növényi tartósítószer keverék (PPM)?

A növényi konzervatív keverék (PPM) széles spektrumú biocid / növényi szövetkultúrához. A PPM ™ a végső megoldás a mikrobiális levegőben, vízben és endogén szennyeződés ellen folytatott véget nem érő küzdelemben.

A NÖVÉNYI MEGŐRZÉSI KEVERÉSRŐL (PPM)

A PPM ™ egy hőstabilis tartósítószer / biocid, amely hatékonyan megelőzhető vagy csökkenthető a mikrobiális szennyeződés növényi szövetkultúrában.

  • Optimális dózisban a növényi konzerváló keveréket jelentő PPM rendkívül hatékony tartósítószer / biocid, ugyanakkor nem rontja az in vitro magcsírázást, a kallusz szaporodását és a kallusz regenerálódását.
  • A PPM megakadályozza mind a baktériumok, mind a gombaspórák csírázását. Hőstabil, ezért a közeggel autoklávozható.
  • A PPM lehet, és a növényi szövettenyésztő tápközegben standard összetevőként kell használni, és lényegesen olcsóbb is, mint az általánosan alkalmazott antibiotikumok.
PMA
PMA

Míg a PPM ™ -et elsősorban a levegőben, a vízben és az emberi érintkezésből származó szennyeződések gátlására tervezték, sok esetben felhasználható az endogén szennyeződés csökkentésére is.

A steril technikák legszigorúbb alkalmazása ellenére a növényi sejt- és növényi szövetkultúrák szennyeződése továbbra is tartós probléma, amely veszteségeket eredményezhet a kis számú tenyészettől kezdve az egész tételek elvesztéséig.

A PPM a Plant Cell Technology védjegye és gyártója. Inc.

A PPM ™ egy széles spektrumú biostat / fungisztát, amely a növényi szöveti táptalajhoz adható a mikrobiális és gombás szennyeződés csökkentése érdekében.

Oldékonyság Vízzel keverhető
Fizikai forma Folyékony
Tárolási hőmérséklet 2-6 ° C
Vámkód 3105.90.0000

A lant tartósítószer keverék (PPM) széles spektrumú biocid / növényi szövetkultúrához. A PPM ™ a végső megoldás a mikrobák levegőben, vízben és endogén szennyeződésekkel szembeni véget nem érő küzdelemben.

A PPM ™ egy hőstabilis tartósítószer / biocid, amely hatékonyan megelőzhető vagy csökkenthető a mikrobiális szennyeződés növényi szövetkultúrában.

Optimális dózisban a növényi konzerváló keveréket jelentő PPM ™ rendkívül hatékony tartósítószer / biocid, de nem rontja az in vitro magcsírázást, a kallusz szaporodását és a kallusz regenerálódását.

A PPM megakadályozza mind a baktériumok, mind a gombaspórák csírázását. Hőstabil, ezért a közeggel autoklávozható.
A PPM lehet, és a növényi szövettenyésztő tápközegben standard összetevőként kell használni, és lényegesen olcsóbb is, mint az általánosan alkalmazott antibiotikumok.

Míg a PPM ™ -et elsősorban a levegőben, a vízben és az emberi érintkezésből származó szennyeződések gátlására tervezték, sok esetben felhasználható az endogén szennyeződés csökkentésére is.

A steril technikák legszigorúbb alkalmazása ellenére a növényi sejt- és növényi szövetkultúrák szennyeződése továbbra is tartós probléma, amely veszteségeket eredményezhet a tenyészetek kis számától kezdve az egész tételek elvesztéséig.

 

Plant Preservative Mixture PPM

PCT05 1000 ml
EUR 958.8
Description: Plant Preservative Mixture, also known as PPM, is a powerful biocide against waterborne, endogenous contamination, airborne, fungal contamination and human contact. It is a liquid solution that prevents and reduces microbial contamination in plant tissue culture, and it is an excelent replacement of the antibiotics. It targets and inhibits multiple enzymes, the formation of resistant mutants towards PPM is unlikely. It is used both as a biocide and biostatic compound as a preventative measure.

Pig Interleukin-8 Preservative Antibody (Preservative Free)

GWB-Q00710 0.5 mg Ask for price

Kathon CG Preservative, 25ML

X129-25ML 25ML
EUR 59

CD70 antibody (Preservative Free)

10R-CD70bHUP 100 ug
EUR 1364
Description: Mouse monoclonal CD70 antibody (Preservative Free)

CEA protein (Preservative-free)

30-AC25P 1 mg
EUR 491
Description: Purified native Human CEA protein (Preservative-free)

CEA protein (Preservative-free)

30-AC30P 500 ug
EUR 442
Description: Purified native Human CEA protein (Preservative-free)

CA 125 protein (preservative free)

30-AC21P 50 KU
EUR 525
Description: Purified native Human Cancer Antigen 125 protein (> 98% pure)

Rat CD3 Antibody (Preservative Free)

GWB-48DAC8 1 mg Ask for price

Rat CD25 Antibody (Preservative Free)

GWB-D9C55C 1 mg Ask for price

Rat CD44 Antibody (Preservative Free)

GWB-86549D 1 mg Ask for price

Rat CD161 Antibody (Preservative Free)

GWB-5122AB 1 mg Ask for price

Rat CD122 Antibody (Preservative Free)

GWB-E06C6D 1 mg Ask for price

Tnf Alpha Antibody (Preservative Free)

GWB-77764A 1 mg Ask for price

 

Vélemény, hozzászólás?